Till Pappa!

Kom hem för ett tag sen, från Maria. Kvällen vart skräckig och läskig kan man säga! Men det va kul det. 
Har duschat, ska försöka att äta, det är typ nått fel på mat och min mage.. va så i förrgår och igår med! Vet inte varför, får väl helt enkelt tvinga i mig nånting innan vi drar med 14.15 bussen mot djurås till Papaaa. 
Aja, hörs sen. Kanske


Klassen. Haha.. ojojoj. sexigt. "Absolut inte suddig bild heller"

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej undrade om du skulle kunna berätta lite om estetiska på haga? :D får ni fota väldigt ofta eller typ sällan? och hur gör ni det isånna fall , typ i studio elelr ute? snälla berätta så mycket som möjlig! jag ska ju välja snart och är gansak säker på att jag ska välja estetiska men ändå inte , helt confused asso var det så för dig med??

2011-11-11 @ 19:57:12
Postat av: Elin

Svar: Ja alltså jag började på estet först men kände inte en ända så vart så osäker och bytte till sam men kände att de va för svårt så lärde jag känna Maria som går estet och hon ville gärna att jag skulle byta tillbaka så jag gjorde det vilket jag verkligen inte ångrar alls.

Men nu i 1:an är det inte så mycket estet men man väljer i 2:an tror jag då får man mer tid till det man gillar mest vad jag vet. Vi har 1 musiklektion, 1 bild och 2 fotolektioner. Och på foto får vi gå ut och fota vart vi vill och ja.. lite som man vill haha :) men de är värt att börja där :-)

Hoppas du fick ett bra svar

2011-11-18 @ 20:03:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0