Every teardrop is a waterfall

Idag fyller min morfar år!! Grattis, älskar dig! 
Så har varit på lite kalas idag och ätit glass haha.. gott.. eller lite bara! 
Och nu sitter jag här och försöker förstå hur man lägger in bilder till datan från min jävla cpmobil som jag ska lämna in igen. Den har blivit värre sen jag lämnade in den första gången, hoppas jag kan få en nu jävel för fyfan vad sur jag är nu.

Hur som helst har denna helg sugigt rejält. Har inte gjort nånting, flera är borta och de är lite trist sådär!
då ska jag väl ta och kolla film eller nått nu då.. jättekul.






haha.. mm

some pictures











MÅNDAG

Måndag och här sitter jag trött som vanligt.
Helgen har varit mysigt, träffade farmor och syster! Fast vi gjorde inte så mycket, vart väl mera filmmys och sånt! Men det funkar ju ibland det med! Så åt vi som alltid jättegod mat som farmor gjorde, saknar det redan haha! Mums.
Och igår åkte jag hem till borlänge med Maria som också tillbingat sin helg i mora. Och det vart problem med tåget från mora så vi skulle åka buss till rättvik och byta där så fanns det två olika bussar och en av dom va värsta supermysiga våningsbussen så vi tog övervåningen, första gången jag åker en sådan buss. Kul ju haha.. när jag satt där ville jag aldrig sluta åka.. det var så skönt och bara sitta där haha!

Hur som helst så börjar jag musiken nu, fyfan vad hemskt. musiklektionera är just nu sugiga! Bu. Hejdå :-)






























Vanilla and Plugg

Kom precis hem ifrån ett trevligt kafferep hos wille, och vi åt pepparkakor vilket va så underbart gott! Kände verkligen julkänsla!! Inte för att jag ser fram emot vintern men julen dock, den är gosig den! 

Nu sitter jag här och funderar hur i hellskotta jag ska skriva en uppsats på två sidor för det kommer bli helt fucked up känner jag! Men får väl försöka göra mitt bästa och om läraren inte tycker det duger så blir jag arg :-)
Annars.. imorgon åker jag och maria direkt till mora efter skolan, hon ska hem och träffa sina nära och kära och jag drar till min farmor och myser lite! Blir nog bra det! 
Nu ska jag sätta igång här! Kanske skriver sen :-D 





Hola!

Hoppas ni mår bra, det gör jag. Jag ska snart sätta igång med min läxa inom idrotten. Vi fick en läxa att träna styrka 3 gånger per vecka i 1 månad. Awesome, helt seriöst! Då måste man träna annars blir läraren ledsen.. så nu jävlar säger jag bara! Hur som helst.. igår va jag och lämna in min sprillans nya mobbe.. folk som jag pratar med i telefonen hör knappt mig, det knastrar osv.. och det va så första dagen, så nu är den inlämnad så har en jätteful mobbe nu! Men det funkar.. saknar min nya bara! :-( Aja.. nu ska jag sätta igång här med träningen innan det blir försent, har lite program att passa!! Puss

Nyckelgömma

Hej. Här har jag fått nånting som jag aldrig sett, som min syster gjort till mig. Finns att köpa också, fast i andra färger såklart.
Hur som helst så är jag väldigt fast i min mobil och de gör att jag knappt sitter vid datorn mer så de är orsaken till att jag aldrig skriver typ men ska försöka bättra mig om jag kan. Jaha ja de va allt för mig. Puss


Don't you let me go, let me go tonight

Sitter typ aldrig vid datorn längre när jag har ny mobil nu.. haha, men vafan.. jag trodde jag kunde blogga ifrån den men liksom, det går bara att skriva rubriken haha.. helt wierd, måste kollas upp alltså! Annars då.. 
Fullt upp i skolan och ja.. imorgon är det hagafest igen, är yrke som tema så.. ska ju vara ........ hehe woho. Nejmen konstnär.. får se hur lyckat det blir. haha! Men ja, nu ska jag faktiskt sova, är trött och behöver sömn tills imöra ;-) 
Puss på er fisar!



Vart jag mig i världen vänder

Hej på er!
Hoppas ni mår bra, det gör jag! Förutom att skolan gör mig så galet trött.. 
hmm.. today, cyklade jag hem, har suttit med min nya mobil och pillat, försöker lära mig den och är väl på god väg tror jag! Känns bra det, är nöjd! Hittills iaf ;-) 
Ikväll åkte jag och Maria till Marcus och va med han,wille och gustav.. tänkte att det skulle bli film men den facka upp sig så jag och Maria cyklade hem, lyckad filmkväll. Men förresten, när jag och Maria skulle låsa upp cyklarna står det en bil och nästan väntar på oss och när vi började rulla så gjorde den också det, fyfan vad läskigt det var! Men den slutade följa :-D ooohhh.. 

Men nu ska jag skriva om Dag Hammarskjöld..... dötråkigt. PUSS

Godnatt!

Nu ska jag och Lisa sova i min väldigt sköna säng! Och jag är glad att jag börjar morgonen med bildlektion med min favoritlärare, ROLF! :-)))
Godnatt nu hörrni! Puss


En jag saknar och aldrig kommer glömma!

Ny mobil! Ooooh

Blev en new mobil idag då, trodde jag och mamma skulle kolla bara men blev att köpa en ändå. Den ligger på laddning nu och man blir ju helt förväntansfull.. så om 24 timmar kan jag använda den vanligt! Hohoooo.
Men inget vidare snyggt skal haha.. värsta blått.. menmen, vi fick med skalen gratis så vafan! :-) 
Nu ska jag seriöst försöka plugga, är ett måste, annars ligger jag efter som fasen och det är inte okej eller bra alls. Så skriver senare! Pöss





I skolan

har naturkunskap och lärare är ibland lite dumma. Så vi sa att vi ville ha datasalen och jobba men alla sitter vid facebook och youtube haha.. åå så dum.
Aja, efter skolan blir det väl hem och jag ska plugga, hoppas jag..  kommer förmodligen fastna vid datan eller tv:en haha...
MEN nu slutar vi denna lektionen,  mot DIGDIG!! :_D


Hello

Jag måste verkligen göra nånting med bloggen. Men känns som att den blir bättre nu när jag går estetprogrammet för vi får ju låna jättebra kameror och gå ut och fota osv så blir ju mera bilder och sånt men vi har ju typ det 2 gånger i veckan men ska försöka fixa så detta blir en bra blogg, som jag sagt 209472398437 gånger ungefär. 

Nog om det. Idag efter skolan åkte jag och Maria hem till mig, hon sov och jag kollade på tv, vi drog ut ett tag, träffade Wille och Marcus, flög helikopter hos Wille, det va ju lite roligt det då. Haha.. 
Imorgon börjar jag 9 och jag pallanteeeee skolan, ligger redan efter i typ alla ämnen haha.. förfärligt elin! 
Så lär plugga som FAN, jag borde inte ha en data, drass hit istället för bordet med massa läxer. 

Aja, det va lite uppdatering det iallafall! Ni får sova så gott! :-)


Happyface

FUJI


Nu har jag bannemig skickat efter 90 kort från datan som jag sedan får i handen!
Kalasbra! :-D gratis också, nästan hehehe

HAHA

Alltså jag tänker fan lägga upp både gamla bilder och  några fula bilder, alltså jag fattar inte... haha. Alltså att man tyckte man va snygg på den tiden är ju vansinnigt. Fast vet inte om jag tyckte det då för har nog inte lagt upp dom när jag väl tog dom, kanske har det men ja.. haha härdåååå :-D


denhär är bara kulful 

osminkadochful

HAHAHA alltsåååååååååååååååååååååå WTF

fjortis
heheh

hej, jag använde INTE löshår 

POSE, POSE... POSE

så sjukt ful.

HAHAH alltså

vem tog bilden? haha

så fint när man trycker in sitt ansikte i halsen

Haha..

alltså på sidan har jag gjort en fråga, den är bara lite tillfällig, kom fan inte på någon bättre fråga.. måste tänka ut någon bättre. Men där sitter den nu! Så nu får ni fan rösta! :-D

HEMMA!


nu är jag hemma, kom ganska tidigt haha.. och ja, jag är pigg nu och har inget att göra denna tid så lika bra att fixa bilderna nu! :-) Så här kommer det lite då! 










Det var lite nytt till garderoben! 





















HEJ

jag ska dra till min lisa nu och kameran är i bilen så kan inte lägga in bilderna idag, men blir imorgon! Garanterat!! ha så mysig kväll, det ska jag!! Pusspuss

Falun

Hejsan! Ska snart dra mig mot falun med några, har med mig kameran så kommer bilder sen när jag kommer hem.. blir lite bilder från igår också men det blir nog bra ändå :-) Ha en bra dag!


får väl bli en söt bild från balen när jag lagar min mobbe.. hah fyyy





RSS 2.0