You are the best thing that happened in a long time

morning. 
Hoppas ni hade en bra och rolig kväll igår. Jag hade det, Mamma min skulle ut och ha skoj med sina "kärringar" så dom var här och förfesta, medans jag hängde med Erica tills mina "kärringar" kom, erik och linus. Sen droppade det in lite fler när det blev "FF" haha.. vilket "ordval". nejmen det var väl ganska trevligt, helt OK. Dom va inte här så länge förutom erik som sussade över, vi mös (bra ord) 

Vaknade kanske för 1 timme sen med smink jag totalt glömde bort att tvätta av mig igår, det var inte allt för nice men nu är det bra. Har precis käkat frulle och ska väl ta mig in i duschen snart tänkte jag, ska med cat och förmodligen priscilla till nå jävla skit i maserhallen(he he) men vafan.. dom är ju mina vänner! 

aa jag vet inte vad jag ska skriva mera nu, fick väl bara lov att uppdatera mig lite sådär:) kramkram


Trevliga Fredag

Igår hade jag en trevlig fredag med ett gäng på peace&love caféet och i paradiset. Musiken som spelades igår på p&l va väl sådär.. fanns iaf 1 som jag tycker är jättebra! Så det var ju bra det. Så tog jag och erik en lång promenad till paradiset, han skrämde mig som fan när vi gick vid skog.. usch. Mörkt va det å.
Så åkte vi hem en bra tid så sov jag med älskling. 

Idag åkte jag hem runt halv 11 för erik skulle åka snöbord och jag har lite planer. Har vart och handla med syster och mamma ett tag, ska duscha nu, sen till kupolen med Lena och mamma så får vi se om jag hittar nått fint. Och jag längtar tills erica kommer vid 4 så jag får se henne.. så blir det tacos, sååå gott. mums.:) 
men hoppas ni haft en bra fredag och får en fortsatt bra lördag!:)

Some pictures












Love is...

Love is when we are together
Love is you and me forever
Love is the two of us in every weather

Min lilla dikt jag gjorde som engelskuppgift. Cute...


hej

hejdå


mornmorn

här sitter jag och käkar mackor medans erik ligger kvar och sover (om jag inte råkat väckt honom), han börjar typ halv 11.. kul. vill fan också börja då. mm.. jaja. 
Börjar ju dagen med min favoritlärare rolf, som jag sagt förut. Han är ju allt för härlig! Så det är en bra start tycker jag!:)
Efter skolan ska jag väl bara hem och inte göra nånting, tror jag.. har iallafall inga planer alls. Suck. 
Aja, ha en bra dag då! roligt inlägg :)


Myskväll

Sitter och inväntar världens bästa erik som ska natta över, blir film och gosaker.Så en bra kväll blir detta!
Och igår gjorde jag det sista i garderoben och med kläderna, snacka om att mitt rum e tomt haha... allt är inproppat fint i min vita garderob nu, sen får vi leta efter nån som är stark nog att ta bort garderobsdörrarna så det blir ännu snyggare. Men nu är ju den stora frågan vad jag ska göra härnäst i mitt rum, det blir lite för tomt känner jag, har ställt upp skor längst väggen så det inte ska se allt för tomt ut men det håller inte.. en hylla kanske är bra.ja, hylla...

hehe, ja.. nej, nu ska jag.. ba vara liksom, sitta här och glo in i skärmen. 



Change-up

Ligger och kollar film med marre efter en hård omgång målning i min garderob.. och på mig själv. Men det är kul att kladda lite ibland!:)
Imorgon är det skola igen då, ingen svenska på morgonen så sovmorgon igen då! Skönt det! Tänker lite på om jag ska vara med på idrotten eller inte, är ju förkyld men äsch, jag kan kanske gymma lite lungt, få lite träningsvärk dagen efter, det är nice... 
Hmm.. nej nu ska jag hänga upp min tvätt och låta maria ta sig en dusch. Skriver imorgon! Godnatt


Every game you play, Every night you stay, I'll be watching you

Maria har kommit, för ett tag sen. Jag tog precis en dusch för att få bort dom flesta fläckarna av mitt måleri i garderoben, hade tillochmed i håret, i ansiktet och i nacken men, jag gör framsteg.. snart ska det möbleras om och maria har jag till hjälp som turen är!hihi.
Imorgon börjar en ny vecka, en ny vecka med massa plugg som är dötrist. Längtar ju bara till loven vi har framför oss, ganska jätteskönt det känns.. och jag menar, det är faktiskt inte så långt kvar till sommaren, det kommer gå fort så fort! Hoppas jag:) tycker veckorna går väldigt fort även fast det är mycket att stå i och jag syftar såklart på skolan...
Jaja.. jag är glad ändå jag och bra är väl det:) Nu ska jag byta sängkläder och lägga mig i sängen med maria och våra datorer. Sovgott




Målamåla

Hejhej.. då var det söndag kvar av helgen.. dendär tråkiga söndagen. Gick upp tidigt idag igen, erik skulle åka snöbord med pelle så jag for hem och har bara tagit det lugnt tills mamma började greja i min garderob där datorn stod, hon tog ut allt så jag fick väl lov att börja måla för att komma igång det jag länge längtat efter att få göra, kommer nog bli fint när jag är klar, kommer få mera utrymme i rummet också när det är klart. Känns ju helt awesome! 
Nu väntar jag in min kära sega Priscilla som jag ska tjockisäta med, mhm.. McDonalds, hej. Flott och Fett.
Ikväll kommer Marre till mig och sussar, lika imorgon. Mysigt det. Blir väl att somna till film hihi:) 
nej, jag får ont i nacken av att kolla ner på bokstäverna. Ha en fortsatt bra dag



"du är ett glashus och jag en sten men det är du som försöker se genom mig"

Hejhej, hoppas ni haft en bra start på en helgen. Det har jag då haft. Mötte erik och pelle på stan igår, så vidare till ida och hängde med lite folk vilket var väldigt trevligt!så sov jag med min erik. men fy vad jag hade svårt att sova, jag var så jävla snuvig och hade problem med min hals, skärpning nu! Jag ska vara frisk ju..

Hur som haver, idag vet jag inte vad som händer, blir väl förmodligen att sitta här och ruttna. Har suttit här ett bra tag nu och kollat på kläder,skor osv.. vissa kläder är farligt snyggt. När man är i tillfället då man inte har pengar till alla kläderna är det fan en hemsk syn att se snygga kläder man verkligen vill ha, tänker hur det skulle sitta och så.. ni vet. ÅH. det är så störande.. får nog börja spara lite pengar och köpa en del sen.. om det verkligen kommer gå.








love is all!

Sitter här och lyssnar på love is all med the tallest man on earth, den är ju så bra.. lyssna här nedan! 
ja, annars, idag var jag på kupolen med katt, träffade på Linn och Evelina, väldigt kul faktiskt! Det var längesen man var med dom tjejerna må jag då säga!:)

Ska väl snart duscha, blev mycket senare än vad jag hade tänkt mig, fastnade med att rensa lite vänner på facebook som tar sin jävla tid. Men mindre blir det iallafall:)he he. Och så har jag under natten nu blivit förkyld och hade ont i halsen imorse men ja.. jag får väl dricka varmt helt enkelt:) 

Imorgon går jag,linn och cat till maser för att hälsa på lite gamla lärare och så. Det är faktiskt lite roligt att hälsa på, se hur det förändrats osv.. :) hi hi. Ja, nej nu ska jag väl dra mig härifrån.. lär sova lite, sov bara 6 timmar inatt! Såattääää, godnatt!

Får bli lite bilder på mig och min marre



Godnatt

/ Marre och Elin..







Chillar med Maria

Nu står maria och gör makaroner till sig och jag tar väl mig en macka. Klockan 6 drar vi till skolan och sitter i bilden, impa på 96erna, vara förebilder liksom..!! Såattä.. aa :) de är öppet hus alltså:p
Nej fasen, nu orkar jag inte skriva mera, hade inget mera. 




Chillar med Douglas

Kom nyss hem från skolan och fick med mig Douglas som inte orkade ta sig hem. Vi har tagit massa fula bilder och skrattat åt sig lite extra magmuskler vilket inte är helt fel. Vi ska väl snart laga mat till oss, eller jag ska laga.. han ska bara äta. Sen lite senare drar vi ner till metropol för lite biljard med ett gäng, bra start på veckan! :)





G som i Gemenskap!! filmtime


pose

kul jag brukar ha






hahahhaa fyfan vad jag skrattade åt denhär.......

somebody that i used to know


This is what i'm made of

lite dåligt med uppdatering men har inte haft tillgång till dator nu för min har blivit gammal och dött, så r.i.p med den, igår köpte vi en ny dator, en bärbar, så jävla skönt...! 

Ja hur som helst! Helgen har varit väldigt lugn och skön, fast marre åkte hem i fredags vilket var tråkigt men det var kul att hon va här och bodde under några dagar, så får vi alla hoppas att hon hittar eget sen!! håller tummen.
Så, i fredags vart det en lång biltur med erik pelle linus krille och ankan vilket var väl ganska chill ändå.ha ha
ochså igår spelade jag biljard med ett gäng, jag körde en omgång själv mot sebastian och jakob, jag vann.. ensam tjej mot två killar.. inte dåligt må jag då säga!ho ho.

nu ska jag nog ladda ner en film, har sovit borta och gick upp tidigt så somna om kanske inte skulle vara helt fel:)
Godnatt

och den bästa känslan jag fått, var i helgen








Här, några få bilder. Haha






godnatt








du är så söt

friendsship never ends


Kan inte låta bli att småle

Hej alla där inne som just precis klickade in på elins blogg.jag(maria) här gör ett inlägg till henne eftersom hon har så fullt upp! fast igentligen sitter hon mittemot mig och ugglar över nått,men det behöver ju inte ni vete....skolan har börjat ,nya året droppar in, och frusna går vi här i borlänge och har det lyx att vi får sovmorgon imorgon.jippie.

fast lyx nog är det att elin får ytterligare ett besök av sin fina pojkvän ikväll.han tittade förbi igår också! jävlar vad de är lyckliga ihop,det ser väl vem som helst på dem.kärlek,de är fint på många sätt!


något kul lustigt och inget illa menat.
Den högsta lyckan i livet är förvissningen om att vara älskad för sin egen skull 
eller rättare sagt: att vara älskad trots en själv . - VictorHugo

....................................................haha. tycker om dig ja elin! besos. /M


bildbomb

Har varit borta som senaste dagarna och haft some fun. så här kommer en liten del bilder :)


















han gillar det



joao

kom precis hem till erik och vi ska snart titta lite film o mysa, mamma hämtar mig vid 10 så åker jag hem och där väntas det också llite mys!
Imorgon kommer förmodligen Marre hit, blir väl lite "utgång" eller vad man ska säga, mmimimiiiw. Hejdå puss

hemma.....

.. jag som hade trevligt ikväll fick lov att dra hem! Jaja.. nu väntar jag på att filmen hangover 2 ska ladda klart nån jävla gång. och på tal om film, idag gick jag och erik på bio, det blev breaking dawn, jag gillade den men erik ogillade den :) såååå enligt mig så, kolla på den!! :)
Mhm.. aaa, det var väl det antar jag, skriver imöra. nattnatt


oioioimimiiwi

lalalatralallolala

då var det tisdag, jag är sjuk trött.. vi somnade nog runt 4 säkert, sinnes. 
Ska nog snart hoppa in i duschen, eller så ska jag träna innan, jag vet inte hur fan jag ska göra. Haha.. nått att fundera på kanske. 

Ja, nej.. nu ska jag inte fastna här inte. Skriver väl sen kanske, om jag har min tid till det.men det tror jag.

hahaha.. hej söt

tråkigt jag har

inge kupolen, pallar inte gå dit själv så här sitter jag nu och svarar på sånthär skit. Jag gjorde exakt denhär för typ 2 år sen, och nu ska jag göra den igen, vilka förändringar, sinnes :pp

Lovar du att vara ärlig? ja
Du heter: elin johanna evertsson
Smeknamn: elin,pellan,pelin,ella
Låt som när du är ledsen sörjer till? Oj.. vet inte, lugna låtar
Beroende av: beroende.. tycker om vissa saker väldigt mycket om man säger så
Vem behöver du mest just nu: haha.. behöver, jag vet inte.
Vad tror folk om dig? svårt att säga, så pass på den
Stämmer det? pass
Vad får du oftast komplimanger för? jadu, utseende kan det nog vara
Vad säger du för att imponera på någon? håller käften
Hur imponerar man på dig? hm..  inte vara kaxig, va snäll och ja.. snacka. Vet inte
Brukar du skratta för dig själv? du. JA
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: adsosahdoiashd
Var bor du? borlänge
Trivs du där: Mjo, oftast
Äger du några converse: Ja
Sprit, cider, vin eller öl: allt går ner
Brukar du bli för full: inte FÖR full. Tror jag hah
Vad har du för mobil operatör: comviq!
Är du allergisk i mot något: pälsdjur, men kan kramas med hästar och hundar♥
Har du haft sex idag: nej
Nästa mål i ditt liv: Jag vet inte,
Hur svarar du i mobilen: hallå. Oftast
Vem ringde du senast? mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: de va igår jag snacka i tele,så minns inte
Antal timmar sömn inatt: timmar va det iallafall
Sov du ensam: nej det gjorde jag inte
Brukar du komma i tid: beror på vart jag ska
När mår du bra: när jag är med folk jag tycker om
När blev du fotad senast: imorse.....
Hur känner du dig nu: jag är uttråkad och, har ont i min rygg.
Vanligaste färg på dina kläder: svart nuförtin
vad tycker du om fötter: Dom är väl inte allt för trevliga må jag säga
Vad saknar du: lite människor
Hade du en bra kväll igår: ja den var superdupermysig
Favorit dryck på morgonen: juice eller inget, kanske vatten, kanske nått annat
Rakar du benen: ja det gör jag
När brukar du oftast gå och lägga dig: när jag är ledig blir det innan 1 eller 2 oftast
Är du blyg? oftast inte men händer även mig att jag blir blyg
Sysslar du med någon idrott: nej
Vill du hellre ha mail än brev: nej, fan. Brev är bra
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja, varför inte
Har du spytt offentligt: ja
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: dra en runk med killkompisarna
Är du nöjd med ditt liv: Det är helt helt okej
Är du bortskämd: bortskämd kan jag inte påstå
Vad gör du i morgon: vet jag inte
Vad är det värsta du vet? det finns mycket jag inte gillar, men det värsta är nog krig,att folk är hemlösa och massa sånt där skit i världen.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? inte så mycket alls.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? om erica blir känd så hon.. haha.
Vad längtar du till? årets punkt. Peace and Love och den vackra blommande sommaren
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja
Vad använder du för shampoo? men olika
Vad är det finaste du fått? Har fått mycket fint i livet
En speciell dag du minns: vet inte faktiskt.. har mycket bra minnen
Hur gammal är du: 16, 17 i mars, inte allt för långt kvar faktiskt
Tycker du om någon just nu: jag är kär
Om fem månader: är det nästan bikinidags
Du samlar på: ingenting, men jag älskar att ha mycketmycket kort
Gröna eller röda äppeln: gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: erica,anna,mamma,priscilla oftast, kanske en pling till marre
Gillar du golf: MINIgolf
Vilken tid gick du upp idag: vaknade strax efter 12, låg väl och drog mig
Har du sovit i din egna säng inatt: ja
Har du strumpor på dig nu: nej
Är det okej att gråta: absofuckinglutly
När grät du senast: minns inte :) bra va?
Vad skulle du göra om du vann en miljon: jävlar. resa,handla,köpa bil,och massa meraaaaaaa
Bär du glasögon eller linser: nej, skönt
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: verkligen inte
När går du upp ur sängen en helgmorgon: brukar vakna runt 10,11
Har du piercing: i öronen och har i naveln men har tatt ut smycket, växer väl igen snart..
Vill du gifta dig: Jag vet inte, men tanken finns nog i framtiden
Vill du ha barn: ja, fast inte än på ett tag
Solar du ofta: på sommaren ja, men ska nog ta mig till solarium snart....
Är du bra på att laga mat: ja jo, det är jag väl.he he
Är du flygrädd: nej jag tycker det är häftigt och en väldigt underbar upplevelse, faktiskt! Men jo.. lite rädd kanske
Hur vig är du: jag är inte jättevig och jag är inte jätteovig
Är du musikalisk? musik är bland det bästa jag vet, musik kan göra så mycket. Och jag sjunger.
Vad dricker du helst när du är törstig: olika
Vilken är din favoritglass: ben&jerrys
Tror du på ett liv efter döden: den frågan är svår
Tycker du om sushi: nej, fyfan
Vad äter du helst när du ser på film: ben&jerrys
Bor dina föräldrar tillsammans: nej det gör dom inte
Har du tandläkarskräck: nejdå
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: blå,grå,mörkblå, lite olika.. vet inte
Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja de har ja
Biter du på naglarna: nej!!
Röker du: haha nej, de gör jag ej
Hur ofta tränar/motionerar du: går gör man ju varje dag om de räknas. jag är inte bäst på att träna men händer väl
Senaste låt du hörde: manu chao - me gustas tu

godmorgon

vaknade nyss jag, klockan är fan mycket.. och igår vaknade jag halv 2! Helt sinnes.. brukar typ vakna 10.
Aja.. ska försöka stoppa i mig lite frulle sen tar jag en dusch så ska jag väl invänta min pojkvän som kommer hit och kollar på tintin-filmen med mig. Hoppas den är bra som folk säger!! då blir det glatt

Och juste.. jag pysslade i typ 2 timmar igår. Måste ta bild på vad jag gjorde, kom på ba en idé, inte för att den va så speciell men haha jaja.. bild imorgon kanske. Den e inte klar :D 
Kram ha en bra day








sommar......

2012, hejhej

hoppas ni hade en kul nyår, det hade jag! Skrev lite inatt kom jag på, haha.. men asså jag såg ett ända fyrverkeri igår/inatt, en sån där fin nivet.. med olika färger osv.. MISSA ALLT :(
Men fansen, 2012, HEJ! hoppas detta år blir fett nice. Nu är det bara att vänta in sommaren haha.. och min födelsedag! 

aaa nej, nu ska jag klämma in en sallad. Ha ett bra år. Kram


de är et nytt år

hejhej, kom nyss hem från en kall fezzzzt. kvällen började lugnt hemma hos min erik sen drog den vidae och vi hamnde hos  någon i typ vallenallen typ.. och det var kallt ute. skakar nu aaaaaa. Men fasen. de vare värt, fick vara med bra folk och bara va liksom. asum. fick min" nyårskyss" haha.. det går bra nu. GOTT NYTT ÅR. fucking. kram

fick med en fin bild av fina killar!! och en bild på linus,.. det va väldigt kul moment 




RSS 2.0