Drar iväg

Klockan två drar jag iväg ett tag och kommer hem vid 5 kan jag tänka mig, jag skriver ett inlägg sen kommer jag hem imorgon igen så vi hörs då! Ha en awesome dag, det ska jag! :-D Pussar


h a p p y f a c e

Kupolen med "änathebänäna"

Vart på kuppan med Anna, fick med mig två saker hem.. vanliga tråkiga leggings och en bh, wey! 
Sen tog vi en glass på donals och gick hem! Vet inte om mina plans blir som planerat men får hoppas det! 
Imorgon drar jag iallafall iväg och kommer hem på söndag! Men jag ska uppdatera flera gånger innan jag drar, brabra! Hoppas ni har en bra dag, fett härligt väder och jag är tvungen att städa.. yey! 









Godnatt


käkade gottgott

vi eldade störande flugor



gick mot badet för mitt första dopp

roligt va det iaf

tog lite bilder

pose, pose, pose

tappar min mobil också där nere på marken, smidigt

hoppade lite

aww

heheh, busigt

wey

svängde med håret lite

tog kort ute

hoppade lite till



lite mera hopp

Sådär! Fint


Hall Pass

Äntligen kollat klart på filmen Hall Pass, den va faktiskt ganska bra!
Jag tänkte att jag gör ett godnatt inlägg typ snart med bilderna från dagarna med lisa men nu äre så att det inte blir så många för jag vet inte vilka jag får lägga ut för lisa, hehe.. 



Back

Tja, varit borta i 2 nätter nu hemma hos min älskade vän Lisa. Hon va med mig när jag tog mitt första dopp i sverige under denna sommar, sjukt skönt och härligt det va.. och hon har börjat fått mig att älska "one tree hill" fy vilken bra serie, grym ju! Hoppas ni har njut dom här dagarna, det har varit jättebra väder, iaf i amsberg! Wey

Aja, ikväll blir det att ta det lugnt med Anna för imorgon har jag plans, weey!
Förresten, ni får några få bilder sen när jag får dom av lisa.. 

3 bilder från dagen när vi va med våran lillebror iaf







Godmorgon!

Vart nyss väckt av anna som säger att våran lillebror kommer hit och om han kommer gäller det att inte vara trött kan jag säga er.. han har väldigt med energi och aaaaa.. haha, jag måste dricka kaffe tror jag! 
Men senare idag åker jag som sagt iväg hem till lisa, kanske kan uppdatera mera där, det beror på! Hörs innan jag åker iaf! 

här är han haha, söt


Nattnattnatt

Suttit och spelat "ordrazzel" med anna och mamma nu på natten. Lite trök så ska gå och lägga mig nu istället. Skönt! 
Skriver imorgon/idag fina ni! Puss







Snart hem

Snart kommer mamma och hämtar upp mig och anna, skönt! Hem och typ kolla film, eller sova.
Imorgon blir det en heldag i amsberg hos Lisa. Käka tacos,snacka skit som man brukar säga och bara dundermysa! Wey. Slänger in ett godnatt när jag kommer hem! Puss


Hos Jessika

Är nu med kusin och syster. Vi sitter och äter kex med någon grej på typ, gött! Vi ska vara här till 11 så vi får se vad vi kan hitta på haha, är ganska segt just nu.. vi sitter bara i jessikas säng och snackar. Ska tvinga dom att kolla på film för det fördriver tiden lite right?

Skriver när jag kommer hem, eller mera när jag är här beroende på hur tråkigt eller roligt jag har. Puss


Rubrik

Hatar rubriker så hårt, vet aldrig vad jag ska skriva där uppe typ! Aja
Igår va jag med lisa och priscilla, mina tjejer dedär.. vart en hemmakväll med film och lite roligt sådär! Mysigtmysigt

Idag ska jag och min syster nog åka hem till jessika våran kusin, men hon svarar inte så vi får helt enkelt se hur det blir med den grejen, hehe! Så om det blir att åka dit tillbringar jag min kväll där så kommer nog inte uppdatera, kanske om jag får låna en dator så! 

Förresten, någon mera än jag som blir sjukt irriterad på vädret? de är ju inte äns långt kvar tills sommaren är slut och då vill man ju ha så mkt sol som möjligt nu innan det verkligen är för sent, jag vill kunna sola och vara ute och grilla med vänner osv ni vet.. allt dedär som ingår! Buhu.. suger ju hårt! 

Skriver sen! 


haha tjaaa

Slitet

Kom hem för typ en timme sen, har sovit borta med fanny i dv haha.. alltså igår.. vet inte riktigt vad man ska säga, finns inte så mycket att säga men jag har iaf gått genom brännnässlor och det gjorde riktigt ont och jag tror de är de som kliar just nu, inte skönt! Såg också att någon haft min kamera och tagit massa bilder åt mig så haha, kommer väl några enstaka nu! 

Nu ska jag duschaaaaa länge (sliten som fasen) sen invänta LISA, wey. Fast hon kommer senare haha.. men vi drar nog iväg ikväll så kommer nog inte skriva nånting då! Så ni vet, sköt om er!
















haha.. jaja

Bilder

Tjaaaa, nu få ni lite bilder från igår.. NÅGRA bara! Haha.. resten va så jävla fula. 
Men, idag följer jag med fanny hem och vi ska väl, bada, basta, äta och ha det myyysigt! Intressant, men skriver imorgon! 
























Dagens

Hahaha... jag dör. Jag och Fanny skulle åka på fannys moppe till willys och handla.. hahha och när vi åkte på en parkering förbi en bil som stod där så backade den samtidigt som vi åkte bakom den så vi höll på att bli påkörda.. sen när vi skulle hem så skulle vi vända moppen då höll vi på att ramla av den haha.. sen när vi va vid mitt hus så krockade vi in i en vägg, alltså dööö.. fan va kul det va. Dagens.. nu ska vi partttaaa, skriver imon eller nått. Pösspöss

juste.. sen körde vi på fel sida av vägen en gång också.. haha, mycket vi nu.. det va enbart fanny som körde.


fin




Snyggt


Morning

Anna kom in nyss och slog på datorn och den låter illa, ibland.. så jag vaknade. Så passade på att blogga lite när den ändå va på! När jag vaknat till liv ska jag ta mig till köket och göra gröt, det är mättande.. så det är bra! Wey. 
Och vart lite tveksam på detdär med att springa idag.. tänk om jag blir värre, då måste jag vänta ännu längre till jag blir helt frisk.. får ta en promenix istället! :-)

men jag skriver sen


Halvgammal bild sådär


Mysigtpysigt

Ska sätta mig i min älskade säng med syster och titta på en film nu, som vanligt haha..
Kommer inte ihåg vad den hette men den verkade lite.. sådär! :-) Så vi får väl se!
Imorgon ska jag och cat ut på en springtur förhoppningsvis. Jag känner bara att jag måste träna, även fast jag är litelite sjuk fortfarande.. men vi får se med vädret och sådär! Hoppas det blir bra väder, kanske får bränna på köpet då liksom! Skulle vara awesome! 

Skriver senare! ♥




Mysigt jag gjort.. tycker jag! Hehe

Barfota fötter genom hela stan

Tja! Jag är så sjukt sur haha.. jag vill verkligen gå ut och springa eller nånting men jag kan ju inte för jag inte är helt frisk än, så sjukt surt! Får göra några övningar hemma antar jag!
Nu väntar jag tills min syster duschat klart och fixat sig för hon ville att jag skulle ta kort på henne, wey. kul. inte. 
Men, ska dra mig från datorn nu och göra mina övningar medan jag väntar, får väl se hur det går. Skriver senare! 


Jag och min vackra kusin under P&L



Hemma.. haha

Hej, kom hem typ för en halvtimme sen.. vart borta lite länge ikväll. Men ska inte klaga, det va roligt! Tumme upp!
Är inte så trött men ska försöka somna iaf, finns inte så mkt att göra nu nå.. tänkte bara skriva ett inlägg, som jag sa att jag skulle göra, duktiga mig! Wey, godnatt.. skriver imöra


jag och min bror, finaaaaaa

Thaimat

Ska snart dra mig till stan med sällskap av Johan och Priscilla, blir att äta thaimat, fy vad gott!!
Efter det drar jag nästan direkt bort och, skitsamma haha! Men skriver när jag kommer hem ikväll! Sköt om er!




Söta drömmar

Nu har jag kollat klart filmen, den va lite.. annorlunda.. haha! Inte så bra faktiskt! 
Men ska i varje fall gå till sängen och lägga mig, lyssna musik och bara drömma bort mig. Det är aldrig fel!
Eller om min syster tänker ligga och prata med mig, don no! 

Hörs imorgon iallafall! ♥


Suprise

Nu sitter jag och anna vid tven, 1 program till sen blir det en till film, och jag har ingen aning om vilken vi ska se.. fick inte veta heller.. buhu! :-(
Imorgon ska jag bort ett tag runt 5 och kommer hem till kvällen så nu vet ni i förväg varför jag inte kommer uppdatera nånting då. Men skriver senare innan jag lägger mig. Pösspöss






Ja så saknar jag turkland.... buhu

Matdags

Nu ska jag ta mig ut till köket och göra mat till mig och min 25-åriga syster.. åh, känner mig som en mamma. Nej skoja men haha, jaja.. är man bra på mat så är man! Hehe..
Och haha seriöst, flugan är fortfarande kvar.. jag blir galen på den, min syster tror jag har damp, på riktigt alltså.. :(
Aja, nog om det.. ikväll blir det film in my room med syster, det va någon "due date" eller va den hette. Får väl se vad den får för betyg, verkade rolig iaf! :-)

Aja, skriver senare snuttigullisar!





Tråkigt

Sitter här och väntar på att film nummer 2 ska ladda klart, nu blir det BERT haha.. åh bert ♥
Och sen har jag fått en ny liten störande kompis, som jag tänker mörda.. går inte så bra just nu men ska nog allt mörda den. Dåligt kompis jag är. Flughelvete, den heter iaf flugan. Åh vad jag är trött. Jag ska skriva en lista på vad ni kanske inte visste om mig.. alltså seriöst. inget liv

* Jag ÄR rädd för flugor när dom är i närheten av mig
* Jag HATAR småkryp 
* Har fobi för hissar,låsta dörrar,spindlar,getingar och alla kryp bara
* Jag har sällskräck och hatar trånga utrymmen, ibland iaf.. hehe
* Jag har astma
* Jag väger mig varje dag
* Jag måste ha målade naglar
* Jag är mörkrädd, i vissa tillfällen
* Kort stubin (ibland)
* Jag hatar skolan och de är för att jag är dålig i den 
* Nu har min film laddat klart och jag är fett glad

Nu känner ni mig.. nej skoja, fan heller! Men ah, hejdå♥


Nu: Love and other drugs


Weeeey

Rummet

Som lovat












haha.. min tv.. aja, det är bättre än ingen alls fan, tv som tv! Sen sätta upp lite tavlor och skit, lite asum iaf! Har ju jättemycket kort som inte är upphängda än så ska köpa två stora ramer och sätta in korten i! Kan nog bli grymt snyggt känner jag! Wey

Blogg

Alltså jag vet inte vad jag tycker om hur min blogg ser ut, det är sjukt svårt. Jag vill ha en design som jag kan ha länge och sen byta, inte byta typ varje dag som jag gjort.. eller rättare sagt min syster. Jag blir galen haha, vet inte äns om jag ska ha en bild där uppe heller.. gudnamig! Jaja, får väl klura ut någonting.. 

Annars blir det en innedag i dag med. Jag är så gott som frisk, bara liiiiiite hosta och liiiite snuvig fortfarande. Vädret suger som vanligt. Lite ointressant, och haha.. idag ska ni faktiskt få bilder på mitt rum, jag svär. Igår va jag så sjukt seg så pallade inte riktigt men idag :-D wey



Jag tror mitt hjärta blöder

Hej. Såg nyss va klockan blivit mycket, haha.. trodde den va nånting vid 3 bara men iochförsig sov jag ganska länge idag. Hur som helst har jag precis klivit ut ur duschen, och ska nu fixa till det sista i mitt rum. Och som jag skrev igår, ta kort också så ni får se hur fint jag möblerat haha.. men en sak bara, min tv är ful,gammal och liten, men de är ju bättre än ingenting om man säger så.. ni kanske kommer skratta lite! 
Och inga planer för idag, tänkte ringa priscilla och fråga va hon ska göra. Finns inte så mycket att göra nu när det är dåligt väder heller, man vill ju kunna vara ute liksom en fin somrig sommarkväll! Ni fattar..

men skriver sen och så kommer de lite bilder



En grej till, min blogg är lite upp och ner. Min syster får aldrig till den haha..

Piercing

Haha.. vad är egentligen snyggast undrar jag?



Filmkväll



Idag har jag allt tagit tag i mitt rum, jag har tillochmed möblerat om helt själv haha.. jag kan ju faktiskt ta kort på det till imorgon om ni vill se, det ser lite "fult" ut nu men ska fixa till lite mera sen. Har massa tavlor jag ska hänga upp vid sängen osv. Nu ska jag och syster Anna slå på denna filmen och äta lite chips. Blir en mysig kväll! Men ni får sköta om er, skriver nog imorgon igen! Puss

LisaFisa

haha jag är helt otrolig med städning, har fortfarande inte städat och nu tvingar min mamma mig att städa innan jag går nånstans så att.. de är väl bara att köra igång. Men jag hatar när man inte vet vart fan man ska börja, panik! Aja, efter jag städat,duschat och fixat mig lite följer jag med lisa till kupolen som jag sagt att jag ska.. mina pengar är slut, måste vänta typ 2 veckor nu innan jag får igen. Bajs, långt

Hörs sen! 



Matdags

Nu vart det en liiiite sen middag men den är snart klar, fy vad gott! Tror Priscilla tar sig in till borlänge ikväll också fast vi får se! Hope so! Äsch, det blir nog awesome! Skriver sen :-D





Och jag har det tråkigt?


s-n-y-g-g-a  j-a-g

Shoes

Det va proppat med folk inne på New Yorker, ovanligt lång kö va det också. Och jag hittade typ inte ett smack som jag gillade.. sugit. Fick dock med mig ett par skor från en annan butik, höstskor! Bild kommer nedan. 
Nu ska jag seriöst försöka städa mitt rum haha.. bombnedslag fan! 

Inte världens bästa bilder, kameran ville inte att skorna skulle synas så mycket 




Kan väl förklara, haha.. de är svarta skor med typ 9 cm klack, knyte och dom är typ skinn eller nånting
jag vet inte.

Trött

Tjabba, vaknade nyss.. tror jag är typ kanske liiiiite friskare haha. Jag ska så snabbt som möjligt dra mig till kupolen till New Yorker som öppnar IDAG, inte IGÅR haha.. fail. Aja, skriver senare när jag kommer hem och visar vad jag köpt om jag köper något :-D


Snygg cheeeyy/ lisa

Snygga jag


Priscilla

Precis tagit en lång varm dusch, väntar nu in Priscilla så får vi la se vad vi hittar på. Båda vi är sjuka så att..
Men jag tar väl och fixar mig lite nu, sen tänkte jag faktiskt städa ihop på mitt rum lite, om jag orkar de vill säga :-)

Skriver senare! 



NEW

New Yorker va tydligen inte öppet, det öppnar imorgon.. jävla syster som säger fel, haha! Får väl bli av imorgon helt enkelt! Men fick med mig två plagg iaf, så inte helt tomhänt. Ni ska få bilder här nedan! Ha en fortsatt bra dag! 

Tröja och Top




SNORUNGE

Jag hatar att vara sjuk. Min näsa gör ont,jag är snorig som fan och jag har rethosta. Känns lite odugligt nu när det är sommar och stuff. Fast kan slå vad om att det är flera än jag som dratt på sig "peaceandlove-sjukan" men jag ska inte klaga egentligen, den veckan va bara helt asum och nästa ska bli ännu mera asum! Hehe.. 
Ska dra mig över till cat en sväng sen får vi se om jag pallar vara ute bland massa dryga folk på Dalecarlia, eller om jag bara tänker vara hemma och bli frisk igen! faaaaast jag ska till kupolen med Anna, det har jag lovat. För nu har ju New Yorker öppnat.

Så intressant inlägg va det! Tjaaa



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0